Newsletter

Prima întâlnire din cadrul proiectului F2F-Trust

Prima întâlnire din cadrul proiectului F2F-Trust a reprezentat un pas important în direcția unei strânse colaborări între cei zece parteneri din cinci țări europene, în vederea devoltării, cu succes, a unui sistem de mentorat pentru afaceri mici, destinat persoanelor cu oportunități reduse, în special femeilor din mediul rural.

Activitățile desfășurate în cadrul întâlnirii, găzduite de Universitatea din Mersin, între 16 – 17 ianuarie 2020, în orașul Mersin, Turcia, au inclus:

* prezentarea echipei coordonatoare din cadrul Universității Mersin, precum și a partenerilor;

* prezentarea detaliată a proiectului, în ansamblu, și activităților ce urmează a fi desfășurate în cadrul acestuia;

* prezentarea bugetului aprobat;

* stabilirea datelor de desfășurare a întâlnirilor de lucru ale partenerilor;

* adaptarea planului de implementare, în funcție de rezultatele aprobate;

* delegarea sarcinilor și stabilirea termenelor limită, pentru fiecare organizație parteneră;

* analiza rezultatelor prevăzute, cu accent pe primele două; în acest context, echipa de proiect a decis să creeze o bază de date, incluzând potențialii mentori și învățăcei și realizarea unui sondaj în rândul ambelor grupuri țintă, în scopul identificării posibilității acestora de implicare în cadrul proiectului;

* stabilirea liniilor directoare pentru evaluarea internă (evaluarea întâlnirilor și rezultatelor);

* discuții libere legate de eventualele temeri alte partenerilor, împărtășirea de exemple de bune practici, modele și idei de succes;

* stabilirea logo-ului proiectului.

De asemenea, întâlnirea a inclus o vizită ghidată a Universității din Mersin și un program de socializare ce a constituit o bună oportunitate de interacțiune între membrii echipei de proiect.

În concluzie, prima întâlnire a fost una eficientă, toți participanții contribuind activ, în armonie, la o mai bună înțelegere și asumare a obiectivelor și rezultatelor proiectului.

Proiectul reunește: universități, organizații neguvernamentale, instituții publice, institute de cercetare/ dezvoltare, entități din domeniul ICT sau al formării profesionale. O imagine de ansamblu asupa parteneriatului este disponibilă pe portalul F2F-Trust.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *