Newsletter

Ce urmează?

Proiectul F2F-Trust va continua cu lansarea portalului F2F-Trust.eu. De asemenea, partenerii și toți cei interesați vor fi motivați să înceapă diseminarea acestui portal și să contribuie la conștientizarea publicului țintă cu privire la importanța proiectului, utilizând pentru aceasta, inclusiv baza de date cu e-mailuri, constituită până acum.

După stabilirea aspectelor organizatorice privind implementarea proiectului și a instrumentelor necesare, cum ar fi: activități contractuale, consolidarea parteneriatului și a managementului, constituirea echipelor pe proiect ale organizațiilor din țările partenere, realizarea primei întâlniri de proiect, sondaje preliminare în țările partenere privind instrumentele de e-marketing, realizarea campaniei electonice de chestionare, elaborarea de rapoarte de țară, pe baza documentării și a rezultatelor colectate, F2F-Trust va continua cu lansarea portalul F2F-Trust.eu. De asemenea, partenerii și toți cei interesați vor fi motivați să înceapă diseminarea portalului și să contribuie la conștientizarea publicului țintă cu privire la beneficiile participării în proiect, folosind pentru aceasta inclusiv baza de date cu e-mailuri, constituită până acum.

Dezvoltarea Curriculei și a chestionarelor de selecție a mentorilor și a învățăceilor va fi demarată sub coordonarea MEU, pe baza îndrumarului furnizat de Universitatea AHBV.

A doua reuniune de parteneriat a fost planificată să se desfășoare în perioada 10-11 iunie 2020 la București, însă va fi înlocuită de o întâlnire în mediul virtual, din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19.

Vă rugăm să contactați organizațiile partenere din țara dumneavoastră pentru a fi la curent cu următorii pași din cadrul proiectului F2F-Trust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *