Poti cumpara produsele de pe site-ul produsbn.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Plata cu cardul

Plata cu cardul este facuta prin serviciul MobilPay care faciliteaza realizarea platilor si ofera siguranta transferurilor.

 

Ramburs la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate poate fi achitată și curierului la livrarea acestora, la adresa specificata în momentul comenzii. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în factura proforma transmisă Cumparatorului. Asociația va emite către Cumpărător o factura pentru produsele livrate, obligația Cumparatorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

DETALII LIVRARE

După plasarea Comenzii pe Site, în scurt timp, veți primi un e-mail de confirmare a Comenzii. Asociația vă poate contacta în cazul în care are nevoie de detalii legate de livrare. Confirmarea livrării se face în cursul zilei de vineri, prin SMS sau electronic. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care nu primiți confirmarea livrării.

Livrarea produselor se face în municipiul Bistrița și în localitățile aflate pe o rază de 30 km., de către partenerii Asociației.

Tarifele pentru transport sunt: 

  • 10 lei în Municipiul Bistrița și cartierele Unirea, Viișoara; 
  • 15 lei (până în 10 km): în cartierele Sigmir, Ghinda, Slătinița, Sărata, și localitățile Livezile, Jelna, Petriș, Orheiu Bistriței;
  • 20 lei în localitățile (10 – 15 km): Budacul de Jos, Dumitra, Satu Nou, Monariu, Simionești, Ragla, Dumitrița, Dorolea, Crainimăt, Sărățel;
  • 25 lei în localitățile (15 – 20 km): Budacu de Sus, Cepari, Cușma, Herina, Rusu Bârgăului, Josenii Bârgăului, Mijlocenii Bârgăului, Domnești, Șieu Măgheruș, Arcalia;
  • 30 lei în (20 – 25 km): Năsăud cu cartierele componente Lușca și Liviu Rebreanu, Tărpiu, Galații Bistriței, Dipșa, Tonciu, Lechința, Chiraleș, Mărișelu, Măgurele, Bîrla, Nețeni, Susenii Bârgăului, Prundu Bârgăului, Chintelnic, Podirei, Caila, Șieu Sfântu;
  • 35 lei (25-35 Km) în: Rebrișoara, Șieu, Ardan, Posmuș, Șoimuș, Albeștii Bistriței, Vermeș, Țigău, Sîniacob, Jeica, Șieu Odorhei, Șieuț, Ruștior, Șintereag, Cociu.

Livrările au loc o dată pe săptămână, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 21:00

Comenzile plasate până joi, ora 17:00 sunt livrate în aceeași săptămână, sâmbăta. Comenzile primite în afara acestei perioade sau interval orar (cele plasate, joi, după ora 17:00, precum și în zilele de vineri, sâmbătă și duminică) vor fi procesate și onorate săptămâna următoare. La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă. Lista produselor de pe Site se actualizează periodic.

Politica de retur

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

  1. Produse care nu sunt conforme cu specificațiile de pe Site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta Asociației, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică, Cumpărătorul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Asociație. 
  2. Produse care au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Cumpărătorul va refuza recepția și poate solicita înlocuirea acestora, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea se aplică prevederile de la pct. a.
  3. Renunțarea la cumpărare. În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu toate aspectele menționate în prezentul document.