Creatori

Loredana ISTRATE & Adrian PUȚURA – ELFIARMAROC

Împletim și modelăm vise, emoții și zâmbete cu o simplă atingere magică

Povestea ELFiarmaroc începe în anul 2012 când am început să fac creații manuale. Din 2017 echipa elfilor s-a mărit și lucrez împreună cu Adrian, soțul meu, sculptor. Mâinile noastre meșteresc minunății elfine: podoabe unicat și miniaturi din lut. Împreună cream și visăm la o lume mai bună pentru iubitele noastre, Roua și Luna. Fiecare dintre produsele noastre este unic în felul său și reprezintă o părticică din sufletul nostru. Iubim mult natura și oamenii, iar energia noastră emană prin fiecare creație.
Colecția „Picături de Rouă de pe Lună” înseamnă bijuterii unicat, realizate manual cu flori presate, culese din împrejurimile Bistriței și conservate în rășină. Montura este din argint sau cupru, bătut și patinat cu culori speciale pentru metal.
Orașul elfin este un proiect măreț despre miniaturi în care oglindim sufletele noastre de copii. Realizăm figurine elfine de colecție – căsuțe și blocuri magice, în care locuiesc mostrofonții musafiri ai elfilor și prieteni devotați. Aceste miniaturi de suflet sunt realizate din lut ars în cuptor la 900oC și pictate manual cu simboluri de inspirație arhaică.
Îmi place să spun despre noi, elfii (Lori și Adi) că împletim și modelăm vise, emoții și zâmbete cu o simplă atingere magică. Și, vorba Micului Prinț: „Esențialul e invizibil pentru ochi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *