Noutăți

În această perioadă, onorăm doar comenzile cu livrare la domiciliu

📌 În această perioadă, onorăm doar comenzile cu livrare la domiciliu, în Municipiul Bistrița și în localitățile aflate la maxim 35 de Km distanță.

❗️ Tu #staiacasa și noi te aprovizionăm ❗️

📌Ai posibilitatea să-ți faci singur coșul săptămânal. Alege din magazinul nostru, produsele de care ai nevoie și comandă, de luni până joi ora 17:00 (ora înregistrărării în sistem). Livrările se fac în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 21:00. La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă. Lista produselor de pe Site se actualizează periodic așa că, vă rugăm să ne urmăriți în permanență.

❗️ ÎNCURAJĂM PLATA ONLINE CU CARDUL – opțiunea pentru această modalitate de plată este disponibilă înainte de finalizarea comenzii ❗️

➡ ❗️ Înainte de livrare,  te vom suna ca să știi că suntem pe drum ❗️
❗️ Respectăm cu strictețe toate măsurile – dezinfectăm, sterilizăm prin ozonare – așa încât totul este sigur ❗️

 Pentru comenzi mai mari de 100,00 lei, în municipiul Bistrița și pentru persoanele peste 65 de ani, transportul este GRATUIT (sub 100,00 lei, se adaugă costurile de transport). Pentru livrări în afara orașului, pe o rază de 35 km, tarifele de transport diferă în funcție de distanță.

❗️ Dacă mai sunt alți producători dornici să ni se alăture, îi așteptăm să ne contacteze.

One thought on “În această perioadă, onorăm doar comenzile cu livrare la domiciliu

  1. Peter spune:

    Suna f bine! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *