Noutăți

Porți deschise spre cultură – Proiect PNRR/2022/C11/I5: Anunț achiziții 4

În vederea achiziționării produselor/serviciilor/lucrărilor prevăzute în cadrul Proiectului “Porți deschise spre cultură”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1, Asociația „Produs în Bistrița-Năsăud”, cu sediul social în localitatea Bistrița, P-ța Petru Rareș, nr. 2, jud. Bistrița-Năsăud, cod fiscal 34246841, loc de desfășurare a activităților: Bistrița, Str. Dornei, nr. 5, reprezentată prin Bărbos Elena-Maria – Director executiv, în calitate de achizitor, lansează prezenta solicitare de oferte pentru 1 lot de servicii.

Criteriul utilizat pentru achiziție este ”cel mai bun raport calitate-preț”.

Documentația necesară sau informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail contact@podusbn.ro sau la nr. telefon: 0771 024831

Documentația va include:

Oferta tehnică, Oferta financiară, însoțite de: Declarația privind beneficiarii reali, Declarația privind evitarea conflictului de interese, Declarația privind aplicarea principiului DNSH (doar pentru echipamente)

Modalitatea de depunere a ofertei: transmise la adresa de e-mail contact@produsbn.ro sau depunere directă la locul de desfășurare a activităților Asociației – Bistrița, Str. Dornei, nr. 5.

Data limită de depunerea ofertelor: 05.06.2024

IMPORTANT ! Toate documentele transmise vor fi semnate cu semnătura olografă sau electronică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *