Creatori

Flavia SOAP

Fiecărui produs îi transmitem o parte din noi și din ceea ce am învățat că înseamnă un stil de viață sănătos

Flavia Soap este o mică afacere de familie în care eu, Flavia, lucrez împreună cu soțul meu, Claudiu. Dragostea pentru lucrurile simple și cât mai aproape de natură a început prin 2012, pe când lucram la un centru de sănătate care promova un stil de viață sanatos, din toate punctele de vedere. În acele momente am realizat că e foarte important ce punem pe pielea noastră, așa că am început să căutăm cosmetice din ingrediente naturale. Încet, încet, Dumnezeu ne-a scos în cale oameni minunați, de la care am învățat meșteșugul ”săpunăritului” și al altor produse cosmetice artizanale.

Acum, mai mult ca oricând, oamenii își doresc să fie sănătosi, să aibă o piele sănătoasă, de aceea cosmeticele Flavia Soap, realizate manual, din ingredinte naturale, vă ajută să vă bucurați de voi si de viață. Toate produsele noastre (săpunuri, balsamuri de buze) sunt realizate manual și, exclusiv, din ingrediente vegetale de calitate: uleiuri și unturi (ulei de masline, ulei de cocos, unt de shea, cacao, ricin, etc.). În săpunuri, pe lângă cele enumerate mai sus, adăugăm sucuri proaspete din castravete, morcovi sau alte legume, fructe și semințe sau macerate din plante cum ar fi gălbenelele, mușețelul, lavanda, precum și ingredientul ”de aur”, folosit pentru a aduce un parfum natural 100%, unic și prețios: uleiul esențial (lavanda, citronella, anason etc.). Coloritul deosebit este dat de diverse plante.

Săpunurile sunt realizate prin metoda „la rece”, adică uleiurile se topesc la temperatură cât mai mică, păstrându-și, astfel, toate proprietatile. Veți fi surprinși să vedeți că vă curăță delicat pielea, fără să o usuce.

Fiecărui produs îi transmitem o parte din noi și din ceea ce am învățat că înseamnă un stil de viață sănătos.

Micul nostru atelier se află în mijlocul naturii, în localitatea Mireș, comuna Chiuza, acolo unde locuim, împreună cu cei doi copilași.

Reacțiile pozitive, primite din partea clienților, ne încurajează să continuăm pe acest drum. Inima ne tresaltă de bucurie când oamenii sunt mulțumiți si revin: ”Toată familia folosește săpunurile voastre. Soțul meu a avut o eczemă la picior, dar de cand utilizează săpunurile acestea, i-a trecut si e tare bucuros.” (Luci, Sighetul Marmației)

Vă invităm și pe voi să descoperiți că o minte sănătoasă, într-un corp sănătos înseamnă și o piele care este îngrijită cu atenție, pentru ca voi să puteți bucura mult timp de viață, alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *