Creatori

Bianca ARGĂSEALĂ – MAGIC ART SHOP

Dorința de a crea lucruri noi și de a-mi perfecționa stilul este cea care mă motivează în fiecare zi

Povestea Magic Art Shop a început în urmă cu 4 ani, atunci când am părăsit orașul meu de suflet Brasov și m-am mutat în Bistrița. Ca orice inceput, totul a fost mai dificil și, în încercarea de a mă acomoda noii mele vieți am găsit un ajutor în creațiile manuale – o pasiune mai veche, redescoperită. Aceasta a fost cea care m-a ajutat să trec mai ușor peste perioada de început, să cunosc oameni noi, să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă și să văd locuri noi.
De ce broderie? Dintotdeauna am fost fascinata de miniaturi, de lucruri mici, lucrate cu migală și care îți dau senzatia de fragilitate și finețe, chiar dacă realizarea unei piese îți consumă mult timp și doar la sfârșit ai satisfacția că din mainile tale a ieșit o bijuterie deosebită, unică, de care ești mândră.
Între timp, am început să lucrez la o linie de bijuterii cu motive tradiționale, cusute pe pânză de panama. Acestea se potrivesc noilor tendințe de valorificare și promovare a tradițiilor românești și pot fi purtate la orice ținută. Dorința de a crea lucruri noi și de a-mi perfecționa stilul este cea care mă motivează în fiecare zi.

2 thoughts on “Bianca ARGĂSEALĂ – MAGIC ART SHOP

  1. todi pircalabioru spune:

    Buna ziua,

    Cum as putea sa cumpar aceste medalioane?

    1. Produs BN spune:

      V-am trimis un e-mail cu datele artizanei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *