Noutăți

Aplicația self-Learn este acum disponibilă!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am finalizat aplicația self-Learn. Aceasta poate fi accesată pe telefoanele și dispozitivele mobile, de oriunde în lume, și este disponibilă în opt limbi diferiteturcă, franceză, italiană, engleză, spaniolă, română, slovacă și finlandeză.

Ideea proiectului este universală și vizează o varietate de grupuri țintă, iar programul de formare oferă o gamă largă de exerciții și pune la dispoziție abordări pedagogice multiple, cu scopul de a îmbunătăți capacitatea de înțelegere a conținutului textelor complexe, abilitățile de calcul și raționament logico-matematic, precum și competențele digitale.

Aplicația self-Learn este proiectată și creată de un parteneriat multicultural pentru a asigura transparența și autenticitatea acesteia, și beneficiază de sprijinul Comisiei Europene, prin programul Erasmus+. Aceasta este accesibilă oricând și de oriunde, pentru exersarea și perfecționarea unor cunoștințe de bază, menite a vă îmbunătăți viața de zi cu zi.

În prezent, echipa noastră finalizează versiunile lingvistice ale ghidurilor self-Learn, care vor sprijini procesul de învățare în cadrul comunităților – cu mentori, în familie și între prieteni. De asemenea, un nou materialul de promovare self-Learn va fi disponibil în curând, iar echipa proiectului va continua să lucreze la îmbunătățirea aplicației, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor voastre.

Vă invităm să accesați programul nostru de formare, ce captivează prin aplicarea imediată a cunoștințelor dobândite, cu ajutorul numeroaselor exerciții cu explicații concrete. În plus, aplicația oferă posibilitatea testării nivelului la care vă situați în ceea ce privește cele 3 competențe – Pre-Teste – și vă ghidează direct spre cunoștințele de îmbunătățit. Mai apoi, puteți evalua cunoștințele dobândite, cu ajutorul Post-Testelor.

Consultați cu regularitate site-ul nostru http://self-learn.eu pentru a fi la curent cu actualizările. De asemenea, ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre experiența dumneavoastră în cadrul proiectului self-Learn, așa că vă rugăm să ne trimiteți feedback-ul prin intermediul site-ului/ al aplicației.

Începeți acum experiența self-Learn prin scanarea codurilor QR de mai jos:

 

Învățăm mereu și niciodată nu e prea târziu pentru a ne dezvolta!
Împreună, ne perfecționăm competențele, pentru o viață mai bună!

Echipa self-Learn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *