Piața tradițională a producătorilor locali
aprilie 10, 2021 –

Gustos, natural, proaspăt, aromat - în fiecare sfârșit de săptămână:
🥮 Pâine, plăcintele, cozonaci și alte bunătăți coapte la foc cu lemne, în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu - Saveta Ban și Atelier de pâine tradițională de pe Valea Bârgăului;
🦈 Specialități din păstrăv după rețete tradiționale și proprii marca Chef Nina Rus - Rin Pastravarie & Restaurant și Bunătățile lu' Nina din legume și fructe;
🥩 Preparate din carne de porc, vită, oaie și vânat, semnate de Chef Danut Lihat - Traditional Danut Lihat sau Carmangeria La Borșanu Romuli;
🧀 Brânzeturi tradiționale de la poale de Călimani - Stâna lui Grigore Creta sau din Munții Rodnei - Leon-Valeria Oprea și Stana Popas Putredu Moara;
🌶🥒🍓 Diverse sortimente de zacuscă, dulcețuri, siropuri din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan;
🥞 Prăjiturile copilăriei de la Bacanie Cuptorul lu Buna;
🌻 Uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dipșeanul Bio - Plesa Dinu;
🍏 Hribi uscați, fructe proaspete și uscate, ceaiuri și amestecuri de legume pentru mâncăruri de la poale de Călimani - Aluneasa- Arome din Calimani;
🐝 Miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate - Hiticas Maria și Nelu Cotu;
🥓🥯 Vestiții kurtoskalacs și minunatele pancove rețetă proprie Marika Ķürtőskalács și Zoltan Daroczi.